Ο Περιηγητής σας είναι πολύ παλιός με αποτέλεσμα να μην είναι πλήρως συμβατός. Μάθετε περισσότερα.
iClima

Χαρακτηριστικά

Thermodul: Η τσεκολατούρα που σας θερμαίνει το σπίτι

Επιλέγω να νιώθω καλά στο σπίτι μου, να ζω στην άνεση και την αισθητική του χώρου, υιοθετώ την ακμή της τεχνολογίας του σήμερα, έχω απεριόριστες επιλογές σχεδιασμού του χώρου μου, εξοικονομώ ενέργεια και λεφτά, επενδύω στο ιταλικό στιλ.

Άνετο & Υγιές
Εξοικονόμηση ενέργειας
Ομοιόμορφη θέρμανση
Απλό και λειτουργικό
Φιλικό προς τα κατοικίδια

Πως δουλεύει;

Εξοικονομήστε χώρο, χρόνο και χρήμα με την διακριτική θερμική αγωγιμότητα του Thermodul.

Επίπεδο θερμότητας Ακτινοβολία θερμότητας από τον τοίχο Μετάδοση θερμότητας με ήπια ρεύματα Ακτινοβολία θερμότητας από το προφίλ της περιμετρικής θέρμανσης πλάτος 2.9 εκ. ύψος 2.9 εκ.

Το Thermodul έχει σχεδιαστεί ώστε να λειτουργεί κυρίως με την ακτινοβολία, εξασφαλίζοντας φυσική άνεση μέσω της γρήγορης και ομοιόμορφης διανομής της θερμότητας.

Τα συμπαγή κομμάτια του είναι σχεδιασμένα έτσι, ούτως ώστε να μην δημιουργούν σκόνη και βακτήρια, με επιβεβαιωμένα οφέλη για την υγεία.

Το Thermodul λειτουργεί βασικά με ακτινοβολία, δημιουργώντας ένα αίσθημα άνεσης και ευημερίας.

Η Θερμική αγωγιμότητα του Thermodul είναι διακριτική και δεν προκαλεί μικρόσκονη και βακτηρίασια, δημιουργώντας ένα άνετο και υγειές περιβάλλον..

40%

ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

*Εξοικονομεί μέχρι και 40% λιγότερη ενέργεια

Το σύστημα Thermodul προσφέρει ιδανικά επίπεδα θερμικής άνεσης δημιουργώντας τρία επίπεδα θερμότητας. Κυρίως μέσω ακτινοβολίας από την επιφάνεια της περιμετρικής θέρμανσης, δεύτερο μέσω της μετάδοσης θερμότητας με ρεύματα αέρα, αφού στέλνει φυσικά τον εσωκλειόμενο ζεστό αέρα προς τα πάνω αντικαθιστώντας τον με τον λιγότερο θερμό αέρα και ούτω καθεξής και τρίτο λόγω του ότι προσκολλάται η θερμότητα πάνω στον τοίχο, μετατρέποντάς τον σε ένα ήπιο και συνεχές καλοριφέρ.

Με αυτό τον τρόπο, το δωμάτιο ζεσταίνεται πιο γρήγορα και πιο οικονομικά βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χώρο, χρόνο και χρήμα, δημιουργώντας ένα άνετο και υγιές περιβάλλον στον χώρο σας.

Κατανομή Θέρμοκρασίας χώρου με διαφορετικά συστήματα θέρμανσης

Κλασικό Σύστημα

Υποδαπέδιο Σύστημα

Thermodul

Πλεονεκτήματα

Το περιμετρικό σύστημα θέρμανσης Thermodul, αποτελεί μια ριζοσπαστική επιλογή που προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα, πρώτα απ’ όλα όσον αφορά την υγιεινή σας. Η θερμότητα κατανέμεται ομοιόμορφα με αποτέλεσμα να νιώθετε άνετα και ζεστά με τον θερμοστάτη να είναι σε πιο χαμηλές θερμοκρασίες από το κανονικό. Μικρά σωματίδια, σκόνη και μικρόβια δεν εισχωρούν στον χώρο σας, αφού το σύστημα λειτουργεί με ακτινοβολία της θερμότητας και γι’ αυτό αναπνέετε καλύτερα.

Οι τοίχοι κρατούνται στεγνοί, μακριά από υγρασία και το σπίτι σας είναι πιο υγιές. Η περιμετρική θέρμανση Thermodul είναι η σύγχρονη επιλογή για την άνετη σπιτίσια θαλπωρή.

Περισσότερα

Πού να το χρησιμοποιήσετε;

Η ποικιλία χρωματισμών, του μικρού μεγέθους του, η επιλογή μοντέλων κάνει την θέρμανση πραγματικά ευέλικτη.

Λόγω των χαρακτηριστικών του, το Thermodul μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από νέα σπίτια, σε περιπτώσεις που κάποιος θέλει να αξιοποιήσει και να μην σπαταλήσει όλο τον διαθέσιμο χώρο και τοίχους ενός υποστατικού, όπως αναπαλαιωμένα σπίτια, ιστορικά κτήρια, βιβλιοθήκες και καταστήματα.

Πιο συγκεκριμένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οικίες, γραφεία, επιχειρήσεις, σχολεία, χώρους διασκέδασης, ξενοδοχεία και εστιατόρια, γυμναστήρια, εκκλησίες και μουσεία.

Πως να το χρησιμοποιήσεις;

Μία λύση θέρμανσης η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί με διάφορους τρόπους ανάλογα με τους στόχους που θέλετε να επιτευχθούν

Το έμπειρο και επιστημονικό μας προσωπικό μέσα από την μελέτη που θα γίνει θα σας ενημερώσει πού θα πρέπει να μπει και πόσο θα κοστίσει η περιμετρική θέρμανση Thermodul για να καλύψει τις ανάγκες σας με διακριτικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και στιλ.

Διακριτικότητα

Το σύστημα περιμετρικής θέρμανσης γίνεται σχεδόν αόρατο αφού μπορεί να χαθεί μέσα στις αντιθέσεις και τις συνθέσεις που γίνονται στον χώρο, με τα έπιπλα, τους πίνακες και τα χρώματα του τοίχου.

Μπορεί να γίνει σύνθεση του μέσα στην μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, που είναι διαθέσιμα, όπως και στις πολλές αποχρώσεις μαρμάρου και ξύλου.

Διακόσμηση

Το μικρό μέγεθος του Thermodul επιτρέπει στους σχεδιαστές σας να αξιοποιήσουν όλες τις χάρες του χώρου σας χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν σώματα θέρμανσης, συσσωρευτές ή καμινάδες που μειώνουν την διαθέσιμη για σας επιφάνεια του δωματίου.

Επίσης με το Thermodul ως επιπλέον μέσο για την διακόσμηση στα χέρια του αρχιτέκτονά σας μπορεί να έχει πολυσύνθετα αποτελέσματα στον χώρο σας.

Φωτισμός

Λόγω της αποκλειστικής και καινοτόμας LED τεχνολογίας φωτισμού που εφαρμόζεται επιπρόσθετα στην περιμετρική θέρμανση, έχετε στην διάθεσή σας ένα πολύτιμο εργαλείο διακόσμησης που μπορεί να τονώσει τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του χώρου σας αλλά και να σας προμηθεύσει με “καθοδηγητικά φώτα” κατά την διάρκεια της νύχτας, όπως επίσης και να καταστήσει πιο ευχάριστη την ανάγνωση ενός βιβλίου την ώρα της ξεκούρασής σας.

Λιγότερα χρήματα, καλύτερη θέρμανση

Εξοικονόμηση ενέργειας

Η θέρμανση «τσεκολαδούρα» επιτρέπει στον χρήση να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα θερμικής άνεσης με την θερμοκρασία να είναι μέχρι και 2 βαθμούς κελσίου πιο κάτω σε σχέση με τα συμβατικά σώματα θέρμανσης. Το εξειδικευμένο μας σύστημα που επιτυγχάνει ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας, ζεσατίνωντας από τα κάτω προς τα πάνω, επιτρέπει την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Η αποτελεσματικότητα του Thermodul επιβεβαιώνεται από ανεξάρτητα και αδιάφθορα εργαστήρια, στην πολυτεχνική Σχολή του Μιλάνου, σύμφωνα με όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Χάρη στην σχετικά μικρή ποσότητα και όγκο του νερού που χρησιμοποιεί (0.29 l/m) το μοντέλο ζεστού νερού, σε συνδυασμό με την ομοιόμορφη διάδοση της θερμότητας οι εξοικονομήσεις ενέργειας φτάνουν το 40 τοις εκατό.

Εντάξει!
Ο ιστοχώρος μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Περισσότερες Πληροφορίες